گوناگون

پای زنجبیلی با قلبی از گوشت شیرین؛ هدیه‌ای خوش‌طعم برای شب‌های سرد

پای زنجبیلی با قلبی از گوشت شیرین؛ هدیه‌ای خوش‌طعم برای شب‌های سرد

ترکیب جذاب نان زنجبیلی و پای گوشت شیرین، این شیرینی کریسمسی را به یک کلاسیک مدرن تبدیل کرده که با آدمک‌های زنجبیلی روی هر پای، هم خوش‌طعم است و هم چشم‌نواز.

به گزارش پارسینه و به نقل از bbcgoodfood، ترکیبی از دو شیرینی سنتی کریسمسی – نان زنجبیلی و پای گوشت چرخ‌کرده  برای خلق یک کلاسیک مدرن خوشمزه. روی هر پای را با آدمک‌های زنجبیلی کوچک تزئین کنید.

 مواد لازم:

 برای مواد داخل پای:

- ۴۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده شیرین (در صورت نیاز، نوع گیاهی تهیه شود)  

- ۵۰ گرم ساقه زنجبیل خرد شده  

- ۱ قاشق غذاخوری شربت زنجبیل از شیشه

برای خمیر شیرینی:

- ۲۵۰ گرم آرد ساده + مقداری برای آردپاشی  

- ¼ قاشق چای‌خوری دارچین آسیاب‌شده  

- ½ قاشق چای‌خوری زنجبیل آسیاب‌شده  

- ۱۲۵ گرم کره سرد بدون نمک، خرد شده  

- ۳ قاشق غذاخوری شکر طلایی  + مقداری برای پاشیدن  

- ۱ عدد تخم‌مرغ زده‌شده

 ابزار مورد نیاز:

- قالب بیسکویت گرد ۸ سانتی‌متری  

- قالب بیسکویت آدمک زنجبیلی کوچک  

- قالب مافین ۱۲ تایی

روش تهیه:

 مرحله ۱: آماده‌سازی خمیر

آرد، ادویه‌ها و کره را با یک پنس نمک در یک کاسه بزرگ بریزید. با نوک انگشتان مواد را مخلوط کنید تا شبیه خرده‌نان شود. شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید. تخم‌مرغ را اضافه کرده و با چاقوی غذاخوری هم بزنید تا مواد به هم بچسبند. خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده بریزید و کمی ورز دهید تا صاف شود. یا می‌توانید همه مواد را در غذاساز پالس کنید. خمیر را به شکل دیسک درآورده، بسته‌بندی کرده و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. این خمیر تا یک روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر قابل نگهداری است.

 مرحله ۲: آماده‌سازی پای‌ها

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد (یا ۱۷۰ درجه با فن، یا گاز شماره ۵) گرم کنید. گوشت چرخ‌کرده شیرین را با زنجبیل خردشده و شربت زنجبیل مخلوط کنید. خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده به ضخامت ۳ میلی‌متر باز کنید. با قالب گرد ۱۲ دایره ببرید و داخل قالب مافین قرار دهید.

مرحله ۳: پر کردن و تزئین

داخل هر خمیر را با ۱ قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت چرخ‌کرده پر کنید. باقی‌مانده خمیر را دوباره باز کرده و ۱۲ آدمک زنجبیلی کوچک ببرید. روی هر پای یک آدمک قرار دهید. این پای‌ها تا دو ماه در فریزر قابل نگهداری هستند.

 مرحله ۴: پخت و سرو

پای‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه (یا ۳۰ دقیقه اگر یخ‌زده هستند) بپزید. پس از پخت، ۵ دقیقه در قالب بمانند تا کمی خنک شوند، سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. در پایان با پودر قند تزئین کنید. در ظرف دربسته تا چهار روز قابل نگهداری هستند.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار