سیبزمینی سرخشده با تاپینگ چیلی لوبیا؛ انتخابی جذاب برای شب
چیلی لوبیا گیاهی با سیبزمینی سرخشده، یک غذای مکزیکی خوشطعم و مناسب دورهمی است که با ترکیب آووکادو، ادویههای معطر و تاپینگهای جذاب، همه را شگفتزده میکند.
به گزارش پارسینه و به نقل از bbcgoodfood، یک غذای الهامگرفته از مکزیک برای دورهمیهای دوستانه یا شب فیلم، مناسب برای گیاهخواران و سرشار از طعم و رنگ.
مواد لازم:
- ۴۰۰ گرم سیبزمینی سرخشده منجمد
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ عدد پیاز ریز خردشده
- ۱ عدد آووکادوی رسیده
- نصف عدد لیمو ترش (آبگیری شده) + قاچهایی برای سرو
- نصف عدد پیاز قرمز کوچک، ریز خردشده
- ۱ عدد گوجهفرنگی، ریز خردشده
- ۱ حبه سیر لهشده
- نصف قاشق غذاخوری خمیر
- نصف قاشق چایخوری زیره آسیابشده
- نصف قاشق چایخوری گشنیز آسیابشده
- ۴۰۰ گرم قوطی لوبیای مخلوط، آبکششده
- نصف قوطی ۴۰۰ گرمی گوجهفرنگی خردشده
- نصف دسته کوچک گشنیز تازه، خردشده
- ۲ قاشق غذاخوری کرم فریش بدون لبنیات
- ۲ قاشق غذاخوری پیاز سرخشده ترد
روش تهیه:
مرحله ۱:
سیبزمینی سرخشده را طبق دستور بستهبندی بپزید.
در همین حین، روغن زیتون را در ماهیتابهای روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
برای تهیه گواکامولی، آووکادو را له کرده و با آب لیمو، پیاز قرمز و گوجهفرنگی خردشده مخلوط کنید.
مرحله ۲:
سیر، خمیر ، زیره و گشنیز آسیابشده را به پیاز نرمشده اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید.
سپس لوبیای مخلوط و گوجهفرنگی خردشده را اضافه کنید.
۱۰ دقیقه بپزید، سپس بیشترِ گشنیز خردشده را اضافه کرده و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
سیبزمینیها را در ظرفی بریزید و روی آن مخلوط چیلی لوبیا، گواکامولی، کرم فریش و پیاز سرخشده بریزید.
در پایان، باقیمانده گشنیز را روی غذا پخش کرده و با قاچهای لیمو سرو کنید.
ارسال نظر